– Nå kan jeg spille golf igjen

Sir Kenny Dalglish ble smittet av koronaviruset, men forteller at han aldri følte seg syk.

14. mai 2020 kl 16.39 Einar Kvande

Liverpool-legenden Sir Kenny Dalglish ble innlagt på sykehus onsdag før påske for behandling av gallestein. I den forbindelse ble Liverpool-legenden testet for koronaviruset, og det viste seg at 69-åringen hadde COVID-19. Dalglish følte seg ikke syk av viruset, og ble utskrevet fra sykehuset påskeaften.

– Det var bare et problem der og da. Jeg følte meg frisk. Jeg hadde ingen problemer som en følge av viruset, og nå har jeg fått enda bedre nyheter siden golfbanene har åpnet igjen, så nå må jeg komme meg dit og ta en golfrunde, uttalte Dalglish til Sky Sports News når han torsdag morgen ble bedt om en oppdatering på sin helsesituasjon.

Tror det blir vanskelig å overbevise spillerne

Dalglish følger også med på situasjonen i Premier League, og hva som skjer med det såkalte Project Restart.

– Jeg tror Premier League har en jobb å gjøre for å overbevise spillerne at det er trygt å spille kamper igjen. De må ta seg av spillerne, og gjøre sitt beste, men de kan ikke garantere noe selv om spillerne blir testet 2-3 ganger i uken, slår 69-åringen fast.

– Dette blir spillernes valg. De må gjøre det de er komfortable med. Samtidig må fotballklubbene gjøre alt de kan for å få fullført sesongen. Men helsen til spillerne kommer først, så de må være bevisste på hvilke regler og restriksjoner de har.

Mener at nøytrale baner var en god idé

Nå ser det ut som Premier League-klubbene har fått med seg politiet og myndighetene på at kampene skal spilles på lagenes hjemmebaner, men Dalglish er usikker på om det er noen god idé.

– Jeg syntes det var en god idé med nøytrale baner, for klubbene kunne ha brukt 3-4 uker på å gjøre unna sesongen ved å benytte noen få baner. Jeg ser igrunnen ingen problemer med nøytrale baner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]