Se bildene fra torsdagens trening

Liverpool-spillerne fortsetter treningen i noe uvante rammer.

21. mai 2020 kl 20.08 Kenneth Baraas

Laget hadde i dag sin andre økt på Melwood etter at fase 1 i «Project Restart» har kommet i gang. Smilene sitter løst, og det er tydelig at Jürgen Klopp & co. setter pris på muligheten til å trene sammen igjen. 

Det er forventet at Premier League vil ta kontakt med kapteiner og managere i ligaen i løpet av denne uken for å diskutere fase 2, som innebærer å innføre kroppskontakt på treningene igjen. Hvis alt går etter planen er det tenkt at klubbene skal bevege seg videre til neste steg tidligst etter syv dager og senest innen to uker. 

Ifølge The Telegraph vil protokollene sendes ut til klubbene i løpet av helga, før det så vil stemmes over forslaget på et møte som skal avholdes tirsdag i neste uke.

Se bildene øverst i saken, se også video fra gårsdagens trening under:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]