Daily Mail:– Spillere vil informere om at de ikke vil komme tilbake og trene på mandag

Premier League har håpet at en kan starte med treninger igjen 18. mai.

12. mai 2020 kl 15.57 Arild Skjæveland

I «Project Restart» var planen at spillerne kan være tilbake på treningsfeltet igjen 18. mai, og starte forberedelsene mot en gjenoppstart av Premier League 12. juni.

Tabloidavisen Daily Mail rapporterer at det er skepsis blant spillere, og at klubbene vil bli informert om at de ikke alle kommer til å komme tilbake på mandag, slik en har håpet på.

På møtet skal kapteiner og spillere få muligheten til å lufte sine bekymringer om å spille igjen. Vi forventer at det kommer oppdateringer utover dagen om hva som blir har blitt sagt.

Flere er skeptiske

Flere profilerte spillere, som Sergio Agüero, Manuel Lanzini og Todd Cantwell har ytret skepsis om at fotballen skal starte opp igjen. Danny Rose gjorde det senest denne uken.

Flere spillere skal være frustrert over at de ikke har blitt tatt med på råd tidligere i prosessen, og at de nå skal presses til å følge en plan de ikke har vært med på å legge.

Jamie Carragher kommenterte situasjonen tidligere.

– Dersom en stor gruppe spillere ikke ønsker å spille, vil det gjøre ting veldig vanskelig. De fleste spillerne jeg har snakket med ønsker å komme i gang igjen. Det vil alltid være tre eller fire i hver gruppe som har sine bekymringer, og det må du respektere, sa han til sin arbeidsgiver Sky Sports i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]