Varsler godkjennelse av kontakttrening denne uka

Kulturministeren med oppløftende nyheter.

21. mai 2020 kl 13.35 Arve Vassbotten

Seinere denne uka kan det komme en godkjennelse på at eliteutøvere i Storbritannia igjen kan trene med full kontakt. En slik godkjennelse vil utvilsomt være en vitamininnsprøytning for de som ønsker å fullføre sesongen, skriver BBC

– Vi har allerede laget retningslinjer for trening bak lukkende dører uten kontakt. Gitt Public Health England og andres godkjennelse, vil vi seinere denne uka, eller i nær framtid, komme med retningslinjer for hvordan man kan drive trening med kontakt for eliteutøvere, slik at de kan begynne å bygge seg opp igjen, sier kulturminister Oliver Dowden.

– Det siste steget vil så være å få på plass retningslinjer for å starte opp kamper bak lukkede dører.

– Hvis det kan gjøres trygt, vil jeg gjerne se at det skjer mot midten av juni om mulig, sier han.

Premier League jobber mot en oppstart av serien igjen fra 12. eller 19. juni. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]