Besiktas-presidenten hardt ut mot Karius

Ahmet Nur Çebi er skuffet over måten Loris Karius har opptrått på etter at Besiktas-kontrakten ble terminert.

16. jun 2020 kl 21.29 Øystein Tronstad

– Loris Karius er noe for seg selv. Selvsagt så er det sånn at vi taper inntekter og noen av spillerne må ofre litt om de vil forbli i klubben. Men Karius, jeg kan si at jeg er veldig skuffet. Hans avgang var ikke riktig. Han ønsket ikke å være her. Det var veldig skuffende, skal Ahmet Nur Çebi ha sagt til TRT Spor, ifølge Liverpool Echo.Utlånet i Besiktas skulle være en ny start for karrieren til Loris Karius som ble stemt frem som den beste målvakten i Bundesliga etter Manuel Neuer, før han ankom Merseyside. Slik har det ikke blitt og de fleste forventer vel at tyskeren vil forlate Anfield denne sommeren.


Har du innspill til journalisten?
[email protected]