– Det er vår tid nå og det føles fantastisk

Mohamed Salah har foten på pokalen og er kun et lite steg unna et av sine store mål som Liverpool-spiller.

25. jun 2020 kl 10.56 Øystein Tronstad

– Siden jeg kom hit så har jeg sagt at jeg ønsket å vinne Premier League med dette laget. Byen har ikke vunnet tittelen på lenge så nå er det på tide. Vi leverte en god prestasjon i dag og alle spillerne var utrolige, sa Mo Salah til Sky Sports etter festkvelden mot Crystal Palace.

28-åringen satte inn 2-0 etter en lekker pasning av Fabinho. På like treffsikkert vis sendte han rekkekamerat Sadio Mané fri til 4-0.

– Vi hadde sjansen forrige sesong men Manchester City var også veldig gode og de vant til slutt. Det er vår tid nå og det føles fantastisk, sier Salah som ankom Liverpool sommeren 2017 fra Roma. På tirsdag var det tre år siden på dagen.

Egypteren var ikke ukjent med Premier League etter å ha vært i Chelsea fra 2014-2016, men ble aldri den store suksessen der. Den gang betalte Liverpool ny klubbrekord og det må sies å ha vært vel anvendte penger.

– To poeng også vinner vi ligaen, det er flott. Jeg er glad over kveldens resultat og ser fremover mot de neste kampene. Jeg tror at alle spillerne er motiverte for det samme, men alle er motivert for å vinne ligaen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]