Ancelotti om byderbyet– Er et av de mest historiske og betydningsfulle

I kampdagprogrammet forteller Carlo Ancelotti om betydningen av storkampen i koronavirusets tid.

21. jun 2020 kl 18.19 Øystein Tronstad

– Merseyside-derbyet er et av de mest historiske og betydningsfulle i verden. I hvert land jeg har jobbet så har denne kampen fanget folks oppmerksomhet og fantasi. Men i kveld er kampen betydningsfull utover fotball, åpner Everton-manger Carlo Ancelotti med i kveldens kampdagprogram.

– Vi håper at det er et nytt steg mot normalen, å komme tilbake til våre liv og nærmere følelsene av glede, optimisme og frihet som koronaviruset på mange måter satte en stopper for. Fotball er min lidenskap, sporten har formet mitt liv og fylt mine tanker siden jeg var liten gutt, men sport hører ikke hjemme i samme åndedrag som folks liv og helse.

61-åringen har vært trener i alle de store ligaene, England, Spania, Italia, Frankrike og Tyskland. Han har vunnet både Serie A, Premier League, Bundesliga og Ligue 1.

– Vi ønsker Jürgen Klopp og hans team velkommen. De har hatt en imponerende Premier League-sesong og han har gjort bemerkelsesverdig arbeid siden han kom til England. Jeg kjenner Jürgen godt og han vil allerede tenke på hvordan han kan forbedre laget sitt, for å gjøre dem enda tøffere å slå.

Kampstart er 20:00 på TV 2 Sport Premium 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]