– I løpet av det siste året har vi vunnet Champions League, klubb-VM og Premier League - i sannhet en utrolig prestasjon!

Daglig leder Peter Moore gratulerer førstelagstroppen, manageren, spillerne og staben med en fenomenal prestasjon.

26. jun 2020 kl 10.14 Einar Kvande

Liverpool sikret seg sin 19. ligatittel uten at spillerne sparket en eneste ball i går kveld. Manchester Citys 2-1 tap for Chelsea på Stamford Bridge var alt som skulle til, med sju serierunder igjen å spille!

Daglig leder Peter Moore er mektig stolt over hvordan Jürgen Klopps menn har tatt hjem klubbens første ligamesterskap på 30 år.

– Masse gratulasjoner til hele førstelagstroppen, manageren, spillerne og staben. Det er en fenomenal prestasjon å vinne denne særdeles tøffe ligaen med så mange poeng, uttaler Moore til Liverpoolfc.com.

– Fotballen som laget har spilt denne sesongen har vært spennende, og laget fortjener til fulle hyllesten og anerkjennelsen det får nå. I løpet av det siste året har vi vunnet Champions League, klubb-VM og Premier League - i sannhet en utrolig prestasjon.

Takker supporterne

– Jeg er henrykt og utrolig takknemlig overfor våre supportere for deres lojale støtte, sesong inn og sesong ut. De har spilt en viktig rolle i suksessen vi har hatt i det siste, slår Moore fast.

– De var der da Sadio scoret på overtid borte mot Aston Villa, de var der da Mo sikret seieren i siste minutt mot United. De har vært med oss hvert eneste steg på veien, akkurat som de har vært med oss de siste 30 årene, helt frem til uforutsette omstendigheter førte til at det ikke lenger var mulig å følge laget fra tribunen. Selv om vi ikke kan feire dette på Anfield akkurat nå, vil vi feire det på vår egen måte, i trygge omgivelser.

– At vi har kunnet starte sesongen igjen skyldes utrolig oppofrelse fra vår stab, som jobber ufortrødent videre i kulissene hver eneste dag for å få ting til å gå rundt. Jeg er privilegert som vår jobbe med alle disse utrolige menneskene for vår vidunderlige fotballklubb. 

– Vårt fokus er fortsatt helsen til folk. Vi håper at vi ved å vinne Premier League vil spre litt glede til alle våre supportere over hele verden i disse krevende tider.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]