Torsdag er det nytt Premier League-møteSkal diskutere endringer i 25-mannstroppen, og forslag om ni spillere på benken

Tidlig i februar leverte klubbene inn listene for hvem som skulle spille i andre halvdel av sesongen.

2. jun 2020 kl 08.56 Arild Skjæveland

På torsdag er det nytt møte mellom alle Premier League-klubbene, der nøytrale stadioner og hva som vil skje dersom sesongen ikke fullføres er de to mest omtalte punktene på agendaen.

Klubbene skal også diskutere om det skal tillates å gjøre endringer i troppen før de siste ni kampene for sesongen. Det rapporterer The Telegraph

I februar, etter at overgangsvinduet stengte, sendte klubbene inn sine lister over hvilke 25 spillere de ville bruke i andre halvdel av sesongen. Så stoppet alt opp i midten av mars, før planen er oppstart igjen 17. juni.

Langtidsskadde tilbake

Spillere som hadde langtidsskader som ville holde dem ute til sesongen var avsluttet i mai ble utelatt fra listene til klubbene. DeriblantTom Heaton i Aston Villa og Paul Dummett i Newcastle, som begge nå er tilbake igjen.

Når sesongen starter opp igjen er det tillatt å gjøre fem bytter i løpet av en kamp, for å forhindre skader når kampene kommer tett. Byttene kan kun gjøres i pausen og tre ganger i løpet av en kamp, for å forhindre sløsing av tid.

I Tyskland har kamptroppene blitt utvidet fra 18 til 20 spillere, og det er noe som kan bli vurdert også i Premier League. Chelsea har allerede foreslått at det blir innført, og også det temaet skal opp på torsdagens møte, ifølge Telegraph.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]