Tittelavgjørelsen får spilles på Etihad

Manchester-politiet ble imponert over hvor fint byderbyet i Liverpool ble gjennomført. Nå vil de la storkampen spilles på Etihad.

24. jun 2020 kl 10.28 Øystein Tronstad

Blir resultatene som forventet denne uken hvor Liverpool har Crystal Palace i kveld, og City gjester Stamford Bridge i morgen, så vil tittelen fort kunne avgjøres torsdag 2. juli med storoppgjøret Manchester City - Liverpool.

Men går alt Liverpools vei så kan Premier League-trofeet være sikret allerede denne uken på torsdag.

Det er Daily Mail som melder at det lokale politiet ikke har noen innvendinger mot at kampen spilles som originalt oppsatt på Etihad Stadium.

Det skal ha veid positivt hvor bra byderbyet mellom Everton og Liverpool ble gjennomført, og hvor fornøyd politiet var etter kampen.

I en politi-uttalelse ble det sagt: 

– Dette er en by som er lidenskapelige rundt sin fotball og i dag var en merkelig dag for mange fans. Men ved å bli hjemme, for dagens kamp og kampene som kommer, så spiller supporterne sin rolle med å holde dem selv, deres familier, venner og naboer trygge. Takk skal dere ha.

Originalt ble det plukket ut seks gjenværende kamper som ble ansett som høyrisiko. Denne listen ble etter hvert kuttet ned til to, Merseysidederbyet og kampen mellom Premier Leagues to beste lag de siste årene.

Det vil være et endelig sikkerhetsmøte om kampen i morgen men alt tyder på at den vil gå som planlagt. 

Manchester City - Liverpool har avspark 21:15 torsdag 2. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]