Bekreftet: Harvey Elliott signerer proffkontrakt med Liverpool

17-åringen belønnes for den gode fremgangen.

6. jul 2020 kl 16.14 Jens Hapnes Rege

Klubben bekrefter at Harvey Elliott har signert sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool. Den skal være på tre år.

17-åringen har allerede fått åtte kamper for førstelaget, inkludert to innhopp i Premier League. James Milner er blant spillerne som har skrytt av den purunge guttens arbeidsmoral, og Pep Lijnders har lovpriset personligheten til det tekniske fenomenet. 

Elliott har snakket med klubben om drømmen som går i oppfyllelse.

Ubeskrivelig

– Fra den første dagen jeg kom har det vært en ubeskrivelig reise. Å få en profesjonell kontrakt er en drøm som går i oppfyllelse for meg og familien min. Jeg er spent på hva fremtiden har å by på, og jeg gleder meg til å gi alt for klubben og fansen. 

– Da jeg gikk ut på Anfield-matten mot Arsenal var det et følelsesladet øyeblikk for meg. Å se på spillerne og å spille med dem, det er en drøm som går i oppfyllelse for å være ærlig. 

– Å være der med fansen også, å høre dem synge You'll Never Walk Alone når man går ut på banen, det ga meg tårer i øynene. Jeg kan ikke vente på å gi alt tilbake til dem og vise dem hva jeg kan gjøre, sier han etter offentliggjøringen av kontrakten. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]