Den eneste han ville åpne melding fra etter opprykket var Klopp. Den meldingen kom

Adebayo Akinfenwa ga et fantastisk intervju etter opprykket.

14. jul 2020 kl 08.26 Arild Skjæveland

For første gang i klubbens 133 år lange historie har Wycombe Wanderers rykket opp til det nest øverste nivået av engelsk fotball, og skal spille Championship-fotball neste sesong.

Det skjedde mandag kveld, da de slo Ben Woodburn og Oxford 2-1 i playoff-finalen på Wembley, etter en sesong der de har vært store underdogs. De var favoritter til å rykke ned, hadde kun ni spillere i pre-season og hadde et av de minste budsjettene av alle lagene i League One.

Ville kun høre fra Klopp

En av Wycombes mest profilerte spillere er Adebayo Akinfenwa. 38-åringen, som har kalt seg selv «The Beast» på grunn av sin vekt på over 100 kilo, er kjent som en stor Liverpool-supporter. Det kom også frem i et fantastisk intervju han gjorde med Sky Sports etter kampen.

Da Akinfenwa ble klubbløs etter å ha blitt frigitt av AFC Wimbledon i 2016, sa han i et intervju med Sky Sports etter sin siste kamp at han var arbeidsledig, og at alle managere kunne kontakte ham via appen WhatsApp og gi ham en jobb. Han fikk jobb i Wycombe, som han nå skal spille Championship-fotball med neste sesong.

– For fire år siden sto jeg foran dere og var teknisk sett arbeidsledig. La meg si noe. Den eneste personen som kan kontakte meg på WhatsApp denne gang er Klopp, slik at vi kan feire sammen, sa han i intervjuet du kan se under.

Klopp svarte

Flere Liverpool-spillere, som Virgil van Dijk og Jordan Henderson, gratulerte Akinfenwa med opprykket på Twitter - og tydeligvis fikk de også videresendt intervjuet til sin manager.

Like før halv to i natt postet kraftspissen en Twitter-melding der han viser frem en hilsen fra Klopp, som har fått med seg hva som har skjedd og sender sine gratulasjoner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]