– I en ideell verden ville jeg ha avsluttet karrieren her

Andy Robertson har funnet sitt hjem i Liverpool.

13. jul 2020 kl 23.05 Einar Kvande

Andrew Robertson har vunnet Premier League, Champions League, klubb-VM og UEFA supercup med Liverpool. Nå ønsker skotten aller helst å spille for Anfield-klubben resten av karrieren.

Venstrebacken kom til Liverpool fra Hull City sommeren 2017, og er blitt det udiskutable førstevalget i sin posisjon under Jürgen Klopps kyndige veiledning.

Til The Lockdown Tactics-podcasten sier Liverpool-forsvareren at han har ombestemt seg når det gjelder hans tidligere ønske om å avslutte karrieren hos favorittklubben i hjemlandet, nemlig Celtic.

– Dette er faktisk noe jeg har tenkt mye på, innrømmer 26-åringen.

– Da karrieren min skjøt fart, om du hadde spurt meg i Hull ville jeg helt sikkert ha sagt at jeg ønsket å dra tilbake til Celtic, fordi jeg ønsket å spille for klubben jeg har holdt med hele livet.

Hadde takket ja umiddelbart

– Men nå har jeg funnet et hjem i Liverpool. Jeg elsker å spille for denne klubben, og spille på det høyeste nivået. Dersom jeg kunne spille for Liverpool resten av karrieren hadde jeg takket ja til det umiddelbart.

– Det er utrolig å spille for denne klubben. Måten de tar vare på deg på, måten fansen oppfører seg på, og hvert sekund jeg spiller på Anfield er utrolig. I en ideell verden ville jeg ha avsluttet karrieren her, men jeg vet hvor vanskelig det blir å få det slik.

– Da jeg var yngre ønsket jeg å spille for Celtic, og at de beste årene i min karriere skulle være med Celtic. Jeg ønsket ikke å komme dit som 33 eller 34-åring, og bare avslutte karrieren der. Jeg ønsket ikke å komme dit vel vitende om at mine beste år var bak meg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]