Bayern München-treneren: – Det er opp til spillerne

Bayern Münchens suksesstrener uttaler seg om de Premier League-linkede spillerne.

6. jul 2020 kl 12.39 Øystein Tronstad

– Alle har sine egne planer og tanker om hvordan livet burde være, og det er lov, sier Bayern Münchens suksesstrener Hansi Flick til BundesligaNews.com og legger opp til at det er opp til spillerne selv på spørsmål om kontraktsituasjonene.

55-årige Flick ble oppgradert fra jobben som assistent i november 2019. Siden den gang har han tall som selv imponerer Jürgen Klopp, utrolige 29-1-2 og målforskjellen 100-23.

Klopp har tidligere uttalt at Thiago Alcântara er en god spiller som han liker godt.

MESTERTRENER: Hans-Dieter Flick vant ligaen tre ganger med Bayern München som spiller og har kommet godt i gang som trener i storklubben.

MESTERTRENER: Hans-Dieter Flick vant ligaen tre ganger med Bayern München som spiller og har kommet godt i gang som trener i storklubben.

Denne sesongen vant Bayern the double i Tyskland og klubben er allerede i gang med å fornye laget med Leroy Sané fra Manchester City.

Både David Alaba (28) og Thiago Alcântara (29) har kontrakter som utløper neste år. Førstnevnte har blitt koblet til Manchester og Chelsea mens spanske Thiago skal ha sine beundrere på Anfield.

– Begge vet hvordan jeg føler og tenker om det. Vi kommer til å gi dem tid til å tenke på det. Jeg prøver å være støttende som trener og rådgiver. Til slutt så er det opp til spillerne å bestemme hva de vil, og det må du respektere selv om du vil beholde dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]