– Det tar ikke bort noe fra hvilken utrolig sesong Liverpool har hatt

Pep Guardiola har snakket om poengrekorden

17. jul 2020 kl 16.50 Arild Skjæveland

Liverpool kommer ikke til å slå eller matche Manchester Citys rekordsesong fra 2017/18 med 100 poeng. Dersom Jürgen Klopp sitt lag slår både Chelsea og Newcastle vil de stoppe på 99. Det ble klart etter at laget tapte 2-1 mot Arsenal på Emirates Stadium onsdag kveld.

Pep Guardiola vil beholde rekorden sin, og snakket om det på fredagens pressekonferanse før Citys semifinale mot nettopp Arsenal.

– Det tar ikke bort noe fra den utrolige Premier League-sesongen Liverpool har gjort. 100 poeng er ikke lett, men før eller senere er det noen som vil slå den rekorden, sier City-manageren ifølge Manchester Evening News

100 og 98 poeng

Manchester City har tatt 100 og 98 poeng de to siste sesongene. Liverpool står nå med på 93. Det er fire færre enn de tok forrige sesong, da det ble andreplass i ligaen.

– 100 poeng er aldri enkelt, og det har ikke forandret seg. Vi var utrolige for to sesonger siden da vi gjorde det, og det samme da vi tok 100 poeng året etter. Det er fortsatt utrolig, sier Guardiola.

– En dag kommer det til å bli slått, men at de ikke slår rekorden med den sesongen de har hatt viser hvor utrolig vår sesong var for to år siden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]