Alisson Becker:– Dette er Mo Salah, han er sulten

Liverpools målvakt forklarer hvordan egypteren motiverer seg selv.

9. jul 2020 kl 13.50 Jens Hapnes Rege

Mohamed Salah sikret Liverpools seier onsdag kveld med to nye mål, og kunne ha fått flere da Klopps mannskap kontrollerte kampen mot slutten. 

Graeme Souness uttalte etter kampen at egypteren er egoistisk, og antydet at han har ett mål for øyet for resten av sesongen - å ta gullstøvelen for tredje sesong på rad. 

I et intervju med Liverpools hjemmeside forklarer Alisson Becker hva som holder egypteren gående. 

Sulten

– Det er Mo Salah, han er sulten. Han er alltid der og kjemper for et mål, og hjelper laget i den defensive fasen også, sier brasilianeren.

– Han er alltid der oppe og prøver å vinne kamper for oss, og han er alltid klar for å kjempe for et mål. Det er jobben hans, og han elsker å gjøre det, forklarer sisteskansen. 

KUNNE HATT MER: Salah smiler etter en misbrukt sjanse.

KUNNE HATT MER: Salah smiler etter en misbrukt sjanse.

Liverpools målvakt måtte gjentatte ganger i aksjon mot et friskt Brighton, og klarte ikke å holde nullen mot Potters mannskap. Han ble imponert av onsdagens motstandere. 

– Det var en vanskelig kamp, og motstanderne våre gjorde det veldig bra. De forsøkte å spille bakfra, og gjorde noen gode løp inn bak forsvaret vårt.

– Det var hardt arbeid, men vi fikk de viktige tre poengene. Det rene buret kom ikke i kveld, men vi kjemper for det neste gang, sier 27-åringen. 

En kamp av gangen

Brasilianeren fikk spørsmål om Liverpools siste kamper, og de mulige rekordene de rødkledde kan slå ved gode prestasjoner. 

– Vi ønsker bare å gjøre det vi elsker, det som er lidenskapen vår - å spille fotball, veldig god fotball og nyte kampene som gjenstår. Vi fokuserer på den neste kampen, og vil kjempe for tre poeng. 

– Noen ganger vet vi ikke engang at vi slår rekorder, vi vet det bare når dere forteller det til oss! Det er selvfølgelig fint, men det er ikke det vi er ute etter. 

– Vi ønsker å gi alt på banen og så kommer seirene, og da kommer rekordene - det viktigste er at vi er mestre, avslutter den regjerende mesteren av England. 

Lørdag ettermiddag skal Alisson Becker og resten av de mentale monstrene i aksjon mot Burnley. Kampen starter 16.00 og sendes på TV2 Sport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]