Graeme Souness:– Han var veldig egoistisk i kampen. Han vil ha gullstøvelen

Den tidligere Liverpool-treneren mener at egypteren spilte for egne sjanser i Brighton-oppgjøret.

9. jul 2020 kl 12.10 Jens Hapnes Rege

Mohamed Salah var muligens Liverpools beste i 3-1-seieren mot Brighton, og jaktet flere mål da Klopps mannskap tok kontrollen mot slutten av kampen. 

Egypteren har 100 målinvolveringer siden 2017/18-sesongen, langt flere enn noen andre i ligaen, og har bare tre mål opp til Jamie Vardy i kampen om gullstøvelen. 

Graeme Souness mener at Liverpools toppscorer har gullstøvelen i sikte. 

Egoistisk

– Den (gullstøvelen) er viktig for ham. Man ser på reaksjonene hans når pasningene ikke når ham sent i kampen, han skjøt ved hver mulighet. Lagkameratene vil ikke ha vært fornøyde med ham to-tre ganger, sa skotten til Sky Sports etter kampen.

– Men han er alltid egoistisk, og han var veldig egoistisk i kampen i kveld. Han vil virkelig ha gullstøvelen. De har vunnet ligaen, så han har gjort sin del for laget, vært utrolig god, og nå vil han ha gullstøvelen. 

STERKE MENINGER: Souness bemerker seg som TV-ekspert.

STERKE MENINGER: Souness bemerker seg som TV-ekspert.

Den tidligere Liverpool-treneren mener det ikke er unaturlig for målscorere å være egoistiske, men mener Salah tar det til et nytt nivå. 

– Alle (de store målscorerne) har det i seg, men han (Salah) tar det til et nytt nivå. Alle målscorerne er grådige til tider, men jeg synes han tar det til et nytt nivå, avslutter han om egypteren. 

Lørdag ettermiddag skal Salah få bryne seg på et kompakt og hardtkjempende Burnley-forsvar, som han bare har scoret ett mål mot tidligere. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]