– Jeg elsker dette stedet, og jeg håper å bli her lenge

Mohamed Salah drømmer om mer suksess med Liverpool.

1. jul 2020 kl 09.37 Einar Kvande

Mohamed Salah sier han ønsker å bli værende i Liverpool FC lenge. Det er ord som klinger godt i supporternes ører.

Egypteren signerte en femårsavtale med Liverpool i 2018, og er klubbens toppscorer denne sesongen med 17 Premier League-mål. 

Etter å ha vært med på å sikre Liverpool klubbens første ligamesterskap på 30 år er den egyptiske kongen naturlig nok godt fornøyd med tingenes tilstand på Merseyside.

– Jeg er veldig lykkelig. Jeg kan ikke beskrive følelsene mine etter at vi vant ligaen for første gang på 30 år. Jeg kan se hvor glade folk er. Dette er så viktig for oss alle, sier Salah til beIN Sports.

– Jeg liker stemningen her. Jeg elsker dette stedet, og jeg håper å bli her lenge. Stemningen her er annerledes enn alle andre steder.

– Vi har tilpasset oss hverandre godt som lag, og forstår hverandre perfekt. Dersom dette fortsetter, kan vi oppnå enda mer. Det blir vanskelig å opprettholde det høye nivået vi er på nå, men det er ikke umulig.

Trekker frem Henderson

Salah hyller sin lagkaptein, Jordan Henderson, og mener han har vært den beste spilleren i Premier League denne sesongen.

– Jeg vil kanskje gå for Henderson, for han er kapteinen, og har vært her i 8-9 år. Han hadde en vanskelig periode her til å begynne med, og ble sterkt kritisert. Som kaptein elsker vi ham alle sammen. Han forsøker å hjelpe alle spillerne, og han hjelper de unge spillerne med å passe inn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]