– Det er en utrolig følelse å være ligamester - dette var for dere supportere

Det er i ferd med å gå opp for Mohamed Salah at han kan titulere seg som Premier League-mester 2019/20.

30. jun 2020 kl 14.54 Einar Kvande

Mohamed Salah har i løpet av det siste drøye året vunnet Champions League, UEFA supercup, klubb-VM og Premier League med Liverpool.

– Det er en utrolig følelse å vinne et trofé som dette. Det er utrolig å vinne Premier League, etter så mange år med venting både for klubben og byen, sier Salah til Liverpoolfc.com.

– Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvordan det føles. Da jeg kom hit sa jeg at jeg ønsket å vinne Premier League. Det var det første jeg tenkte på. Jeg ønsket å vinne Premier League og Champions League. Folk spurte meg hva jeg ville velge, om jeg måtte velge et av trofeene. Men nå kan jeg si at jeg valgte begge to!

– Premier League er veldig spesielt for denne byen. Det kan jeg si nå, etter at vi har vunnet ligaen. Alle er i skyene over det vi har klart. Alle er utrolig interesserte i Premier League.

– Det er en utrolig følelse for alle å være ligamester. For all fansen rundt om i hele verden. Uten deres støtte hadde vi ikke klart det. De gjorde en flott jobb, akkurat som spilerne. Det er en god følelse, som jeg ikke kan beskrive med ord.

Målgarantist

Salah ble denne sesongen den første Liverpool-spilleren til å score mer enn 20 mål i tre sesonger på rad siden Robbie Fowler på 90-tallet. Totalt har egypteren gjort 92 mål på bare 145 kamper.

– Det er flott å score mål, og hjelpe laget til å vinne kamper. Jeg føler meg lykkelig her. Det går bra, og alt fungerer så bra med laget. Vi har vunnet trofeer. Alt er bra, og jeg nyter det.

– Vi har gjort alt som står i vår makt for å gjøre supporterne glade. Uten deres støtte kunne vi ikke ha gjort dette. De har gjort en god jobb både på Anfield og i forbindelse med bortekamper. Jeg er veldig lykkelig. Dette var for alle i Liverpool!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]