Neco Williams forklarer hvordan han lærer av Trent Alexander-Arnold

Waliseren har en av verdens beste læremestre, og ønsker å presse scouseren slik at han også utvikler seg.

7. jul 2020 kl 22.27 Jens Hapnes Rege

Neco Williams har fått sitt gjennombrudd denne sesongen, og står med åtte kamper for Liverpools førstelag i løpet av sesongen. 

Etter korona-pausen har han fått tre innhopp i Premier League. Waliseren nyter mulighetene han får, og lærdommen han henter fra Trent Alexander-Arnold. 

Fantastiske dager

– Det er fantastisk for oss ungguttene - meg, Curtis og Harvey - bare det å være rundt guttene og å bli Premier League-mestre er helt utrolig for oss. 

– Hver dag tar vi bare alt innover oss, og humøret i leiren har bare vært helt fantastisk. Vi ser frem til sesongavslutningen, og å se hvor mange poeng vi kan få, sa 19-åringen til Liverpools hjemmeside.

Han understreker at det har vært fantastisk å få innhopp i Premier League.

– Jeg fikk Premier League-debuten mot Crystal Palace, som var et surrealistisk øyeblikk. Man ser alltid til den dagen når man er liten. At det skjedde med meg var surrealistisk. 

– Hver dag prøver vi å ta alt inn, og forhåpentligvis får vi flere muligheter og fortsetter å vise sjefen hva vi kan gjøre, forklarer waliseren. 

AKTIV: Williams testet skuddfoten mot Crystal Palace.

AKTIV: Williams testet skuddfoten mot Crystal Palace.

Lærer av Trent

Han forklarer hvordan han lærer av Alexander-Arnold - konkurrenten og idolet. 

– Mens jeg spiller holder jeg et øye med ham. Jeg prøver å ta ting han gjør inn i spillet mitt.

– Jeg presser ham, han presser meg, og det er fint å ha en liten kamp. Jeg prøver å kjempe om plassen og det samme gjør de andre guttene, og ingenting stopper oss fra å legge inn det harde arbeidet i trening for å kjempe for en plass, forteller Williams. 

Onsdag kveld kan waliseren få flere minutter i Premier League når Liverpool drar til sørkysten for å forsøke å slå Brighton. Kampen starter 21.15 og sendes på TV 2 Sport Premium 1. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]