Rhian Brewster scoret igjen– Vi er veldig fornøyd med ham her

Brewster har slått til i Swansea.

16. jul 2020 kl 15.11 Arild Skjæveland

I januar ble Rhian Brewster lånt ut til Swansea, der han nå nyter stor tillit under manager Steve Cooper. Cooper har en fortid på Liverpools akademi, og var også manager for England-laget da Brewster ble toppscorer og vant U17-VM.

Røde supportere har kanskje lagt merke til at 20-åringen har scoret mye i sommer.

Mot Nottingham Forest scoret han sitt femte mål etter at Championship startet opp igjen i juni - og det var en strålende avslutning.

Cooper fikk etter kampen spørsmål om Brewster har en fremtid som spiss for Liverpool.

– Det mener jeg er et spørsmål for Jürgen og Liverpool. Vi er veldig fornøyd med ham her, og han er veldig glad for å være her, sier Cooper til The Mirror.

Ni mål totalt

Spissen har nå scoret ni mål i Championship. Det har han gjort på 18 kamper.

– Det har fungert fint, og viktigst av alt for Swansea Football Club, sier manageren.

– Etter det, er det opp til ham hva han gjør. Med disse spillerne handler det om når du gir dem sjanser, og det har vi gjort.

Den unge Swansea-manageren var spesielt imponert over Brewsters siste mål.

– Det var en halvvolley med venstrebeinet. Jeg sto like bak. Så snart han traff kom den bare til å gå i mål. Han kan gjøre det, og har scoret noen volleyer de siste kampene. Gi ham en halvmeter, og det er slik han kan gjøre. Det var et veldig bra mål.

Med to runder igjen ligger Swansea på 8. plass på tabellen. Det er tre poeng opp til Cardiff City på den siste playoff-plassen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]