– Vi tapte ballen i feil øyeblikk

Etter å ha fått bank på Etihad var Jürgen Klopp likevel fornøyd med innstillingen til laget sitt, men i de avgjørende øyeblikkene ble de straffet skikkelig.

3. jul 2020 kl 08.43 Øystein Tronstad

– Innstillingen var bra, kampen var dårlig. Vi tapte 4-0 men hvordan reagerer vi? Viser vi at vi vil ta mulighetene våre, eller? Det er det vi ønsker men det har ingenting med denne kampen å gjøre, sier Klopp om sesongens andre ligatap og 0-4 i bagasjen fra Etihad.

– Når du møter City så er det avgjørende øyeblikk og disse mulighetene må vi benytte oss av. Det gjorde vi ikke, men det gjorde de.

– Se på målene. To eller tre av dem var kontringer. De er selvsagt gode der, men det er ikke noe som vanligvis skjer mot oss. Det betyr at vi tapte ballen i feil øyeblikk, når vi ikke kunne beskytte oss.

På søndag kommer bunnlaget Aston Villa til Anfield i poengnød. Birmingham-laget er under streken og har ikke vunnet en ligakamp siden 21. januar. Sist gang de holdt buret rent var den 26. desember.

GUARD OF HONOR: City hyllet ligamesteren før kampstart men da dommeren startet oppgjøret løp de gjennom Liverpool.

GUARD OF HONOR: City hyllet ligamesteren før kampstart men da dommeren startet oppgjøret løp de gjennom Liverpool.

– Jeg vet ikke om vi må vise en reaksjon, men vi må vise at vi er bedre mot Aston Villa. Igjen, så vil det være en helt annen kamp fra denne, poengterer Klopp som ikke vil være med på at dette var en forsmak på hvor tøff neste sesong kan bli.

– Først og fremst så er det en påminnelse om hvor gode City er, og det trengte jeg ikke for det visste jeg fra før av.

– Overraskelsen er, og det er det fine, at i en liga med City så er det fortsatt mulig for noen andre å vinne tittelen. Vi får se hvordan det går neste sesong, det er en stund til det ennå. Jeg så at laget mitt var klare, men det er klart at du ikke har så mye å argumentere med når du taper 4-0.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]