Her har Liverpool forberedt seg til storkampen

Jürgen Klopps menn har i dag gjort de siste justeringene før kveldens stormøte på rugbyarenaen AJ Bell Stadium.

2. jul 2020 kl 18.08 Øystein Tronstad

– Er det ikke det beste du kan oppnå i livet når du vinner noe skikkelig, skikkelig stort også en uke senere skal du møte den største utfordringen i fotballverdenen? Det er vår situasjon, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com fra spillerhotellet før kveldens storkamp.

Liverpools siste forberedelser har blitt lagt på AJ Bell Stadium, arenaen til rugbylaget Salford Red Devils som tar 12 000 tilskuere. Den har også blitt brukt av Manchester United U-21.

RED BUT DIFFERENT: Rhys Williams og Salford Red Devils feirer scoring hjemme mot Toronto Wolfpack.

RED BUT DIFFERENT: Rhys Williams og Salford Red Devils feirer scoring hjemme mot Toronto Wolfpack.

– Det var en virkelig bra bane. Vi har ikke en lang treningsøkt om morgenen når det er kampdag, men det var en viktig økt. Vi jobbet litt med dødballer og noen faste situasjoner på banen, sånt teller og vi gjorde det. Nå er vi klare, guttene spiser og jeg gjør intervju.

Investeringsselskapet AJ Bell har hatt navnerettighetene siden 2013. Tidligere het areanen Salford City Stadium.

RUGBYHJEM: Vanligvis så benyttes banen av rugbylagene Sale Sharks og Salford City Reds.

RUGBYHJEM: Vanligvis så benyttes banen av rugbylagene Sale Sharks og Salford City Reds.

Det er åtte dager siden maktdemonstrasjonen hjemme mot Crystal Palace (4-0). Manchester City på sin side spilte FA-cup på søndag og slo Newcastle 2-0.

Ederson og John Stones var blant de som satt på benken hele oppgjøret, mens João Cancelo, Bernardo Silva, Rodi, Phil Foden, David Silva, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez og Kyle Walker kun spilte deler av kampen.

– I en ideell verden så ville vi ikke hatt åtte dagers pause, men i vår spesifikke situasjon så var det greit. Når du ser på byttene City kan gjøre så tenker jeg at de håndterer dette. Jeg visste at det ville bli tøft for Pep og guttene hans med det kamprogrammet, spesielt med Champions League etter hvert. Men så ser du dem spille og tenker «wow, det er veldig imponerende».

– Jeg vet ikke, de har rytmen, vi har hatt en pause, hvem som er best det får vi se i kveld.

Manchester City - Liverpool i kveld fra 21:15 på TV 2 Sport Premium 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]