– Vi vil ha vinnerfølelsen hvert eneste år

Andy Robertson forteller at Liverpool er klare for Chelsea på onsdag og for å fortsette jakten på trofeer også neste sesong.

20. jul 2020 kl 14.18 Øystein Tronstad

– Det handler om den følelsen vi hadde på hotellet da Chelsea slo Manchester City, det handler om den følelsen vi hadde på bussen da vi slo Tottenham i Champions League-finalen. Det er de øyeblikkene som ikke kan bli stort bedre som fotballspiller, og som du vil holde fast ved, sier Liverpools venstreback til Premier League Productions når han blir spurt om hvordan de røde motiverer seg til å stå på videre.

– Vi vil ikke at det skal være et engangstilfelle. Vi ønsker at det skal bli normalen. Vi vil ha vinnerfølelsen hvert eneste år og det er årsaken til at vi vant Champions League og var så motiverte for å fortsette og vinne Premier League.

CHAMPIONS: Sånn ser det ut, det historiske programmet før Liverpools siste kamp på Anfield for sesongen.

CHAMPIONS: Sånn ser det ut, det historiske programmet før Liverpools siste kamp på Anfield for sesongen.

Liverpools motstander, Chelsea, har mye å spille for å all grunn til å være motiverte når de gjester Anfield. Det er også flere som peker på Frank Lampards menn, forsterket med Timo Werner og Hakim Ziyech, som en farlig utfordrer til neste sesong. 

– Vår motivasjon vil være der for å gå etter alle trofeene vi kan. Uansett hva som skjer så blir andre lag bedre, alle gjør signeringer og forsøker å tette gapet, og hvorvidt det vil være bra nok får vi vente og se men vi vil være motiverte.

«Robbo» ble Liverpools eneste målscorer i forrige hjemmekamp mot Burnley og påpeker at spillerne har et ansvar nå, etter to kamper uten seier, selv om ligagullet var klart for én måned siden.

– Du har et ansvar når du tar på deg drakta og det er noe vi alle er klar over. Treneren vår tillater ikke at vi slipper oss ned under 100 prosent. Skulle det skje så gir han oss beskjed og det samme vil kapteinen.

Liverpool - Chelsea ser du fra 21:15 på onsdag på TV 2 Sport Premium 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]