Tidligere United-stjerner sammenligner Ferguson og Klopp:– Derfor er de best i verden

Owen Hargreaves og Paul Scholes vant begge ligaen under Alex Ferguson, og de ser flere likheter til Jürgen Klopps vinnerlag.

11. aug 2020 kl 17.51 Øystein Tronstad

– Jeg tror at det skyldes treneren. Klopps personlighet gjør at du hadde elsket det å spille for han. Du kan se det hos spillerne hans. Vi hadde den beste som var i Sir Alex, alle var desperate etter å spille for han, sier Paul Scholes til BT Sport hvor han jobber som ekspert.

– Du ville brukket beinet ditt for han, gjøre hva som helst. Det er en egen ferdighet å få det ut av deg, og det er derfor de er de beste trenerne i verden. 

SAMMENLIGNER VINNERLAGENE OG TRENERNE: For Owen Hargreaves så er det lett å se hva Fergusons United og Klopps Liverpool har til felles.

SAMMENLIGNER VINNERLAGENE OG TRENERNE: For Owen Hargreaves så er det lett å se hva Fergusons United og Klopps Liverpool har til felles.

De to tidligere United-midtbanespillerne ser flere likheter mellom gull-lagene de var del av, og Jürgen Klopps siste gull-lag.

Hargreaves poengterer at båndet som spillerne virker å dele er spesielt. Han sammenligner det med Uniteds vinnerlag og legger til at det engelske landslaget mislyktes med sin «golden generation» på 00-tallet.

Med spillere som Michael Owen, David Beckham, Steven Gerrard, Wayne Rooney, Frank Lampard, Rio Ferdinand og John Terry ble det ikke en eneste medalje på Three Lions.

– Det kan være ganske krevende til tider, og det er det ikke alle som skjønner. Vi slet med England. Vi hadde store lag med store personligheter. Det kunne du se på banen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]