Liverpool FC har ansatt ny kommersiell direktør. Han er hentet fra Manchester United!

Etter ni år i Manchester United har Matt Scammell gått over til erkerivalen.

9. aug 2020 kl 22.27 Arild Skjæveland

Det er ikke ofte noen går fra Manchester United til Liverpool - og selv når det er noen i dress heller enn fotballdrakt er det oppsiktsvekkende.

Det har nå skjedd, når Liverpool har funnet erstatteren til Olly Dale som forlot klubben i fjor. Billy Hogan, som tidligere har hatt den jobben, skal flyttes opp som daglig leder i LFC.

Den nye kommersielle direktøren i Liverpool er nemlig Matt Scammell, skriver The Athletic.

Ni år i Manchester United

Scammell har en fortid i BT og Dell, men har siden mars 2011 jobbet for Manchester United i flere ulike roller. De siste tre årene har stillingen hans vært «leder for globalt sponsorsalg», i den klubben som trolig har flest globale partnere av alle fotballklubber i verden. Se hans LinkedIn-side her

– Jeg er glad for å komme til Liverpool i det som er en veldig viktig tid for laget, både på og utenfor banne. Jeg ser frem til å kunne bruke min erfaring i sport og teknologi for å bedre det gode arbeidet som allerede har blitt gjort av klubben, sier han til Liverpool Echo

Billy Hogan snakket varmt om mannen som skal ta over hans tidligere jobb.

– Vi er veldig glade for å ønske Matt velkommen til klubben. Hans brede erfaring og ekspertise vil uten tvil hjelpe oss med å drive vårt kommersielle arbeid videre i riktig retning. Jeg gleder meg til å jobbe tett med ham, sier Hogan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]