– Vi kan ikke tillate at en klubb vinner ligaen 7 eller 10 kamper før sesongslutt

Midtbaneprofil Nemanja Matić mener at laget hans må kjempe for å unngå en tilsvarende sesong neste år.

1. aug 2020 kl 13.09 Øystein Tronstad

– Jeg mener at klubben trenger å kjempe om tittelen. Vi må alltid forsøke å gjøre det beste for denne klubben, og det gjør vi for tiden, sier Nemanja Matić til Inside United.

Midtbanespilleren er klar på en sesong hvor United endte 33 poeng bak ligamester Liverpool og 15 bak byrival City ikke er holdbart.

– Jeg mener at vi kan ikke tillate en klubb å vinne ligaen 7 eller 10 kamper før sesongslutt, så vi må kjempe til siste slutt.

FÅ DEN VEKK: Gary Cahill skriker til Nemanja Matić i oppgjøret mot Liverpool på Anfield.

FÅ DEN VEKK: Gary Cahill skriker til Nemanja Matić i oppgjøret mot Liverpool på Anfield.

32-åringen er en av de få i dagens Manchester United-tropp som vet hvordan det er å vinne titler. Han vant Premier League med Chelsea i 2014/2015 og 2016/2017, i tillegg til FA-cupen i 2009/2010. Han er også ligamester fra tiden i Portugal med Benfica.

– Selvsagt så har vi et ungt lag, men det kan ikke være en unnskyldning. Jeg tror at de unge spillerne allerede har flere sesonger bak dem med spilletid, og at neste sesong så kan vi kjempe om tittelen. Jeg vet ikke om vi vil vinne, men jeg er sikker på at vi kan være med å kjempe.

– Det er mitt personlige mål og jeg tror at lagkameratene mine har det samme.

Det var José Mourinho som hentet Matic tilbake til Chelsea hvor han ble ligamester. Det var også Mourinho som hentet serberen til United hvor tap i FA-cupfinalen er det nærmeste laget har kommet en pokal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]