The Athletic melder at duo har vært fraværende på grunn av småskader

To Liverpool-spillere som var med til Østerrike var ikke i kamptroppene.

28. aug 2020 kl 11.43 Einar Kvande

Divock Origi har ikke vært å se på noen av treningsbildene fra øktene til Liverpool siden 15. august, som var første dag av treningsleiren i Østerrike, mens lagkamerat Xherdan Shaqiri ikke har vært avbildet i treningssituasjon siden 19. august.

Det har til og med versert rykter om at Origi skal være den i Liverpool-leiren som er blitt smittet av koronaviruset, men nå melder James Pearce hos The Athletic at duoen ikke var i troppen til treningskampene mot Stuttgart og Salzburg fordi de har slitt med skader.

– Belgieren, som scoret seks mål forrige sesong, har fortsatt ikke figurert i noen av preseason-kampene, og det har vært spekulasjoner rundt hans fremtid i klubben, men kilder i klubbledelsen på Anfield insisterer at både han og Xherdan Shaqiri, som heller ikke har vært i kamptroppene, behandles for småskader, og sier at ingenting annet må tolkes ut fra deres fravær, skriver Pearce.

TRENTE 15. AUGUST: Dette er det siste bildet som ble tatt av Divock Origi under treningsleiren i Østerrike.

TRENTE 15. AUGUST: Dette er det siste bildet som ble tatt av Divock Origi under treningsleiren i Østerrike.

Begge spillerne reiste til Østerrike sammen med resten av troppen, og var altså avbildet i full trening henholdsvis 15. og 19. august. Orgi ble inkludert i Belgias landslagstropp til landskampene i starten av september, noe som skulle tyde på at tilstanden hans ikke er spesielt alvorlig. Sveits har fortsatt ikke tatt ut sin tropp til møtene med Ukraina og Tyskland, men det forventes at Shaqiri blir inkludert der.

Det er ellers grunn til å merke seg at spillere som Kamil Grabara, Sheyi Ojo, Ben Woodburn, Yasser Larouci og Taiwo Awoniyi ikke har vært involvert i treningene til førstelaget denne sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]