Lokalavis:Sheffield United nærmer seg en avtale for Rhian Brewster

Den unge måltyven er aktuell for Premier League-kollega.

27. aug 2020 kl 21.38 Einar Kvande

Sheffield-avisen The Star skriver at Sheffield United nærmer seg en avtale for Liverpools Rhian Brewster, og hevder at samtalene mellom partene er kommet svært langt. 

Chris Wilder har fortalt The Star at han ønsker å hente inn fire nye spillere til sitt lag før transfervinduet stenger, og selv om Sheffield United-manageren ikke nevnte Brewster med navn, innrømmet han at det er en prioritet å styrke angrepsrekka.

– Det er en lagdel vi er ute etter å styrke. Det som skjer i begge ender av banen er viktig. Det er der kampene blir avgjort, var den kryptiske meldingen fra Wilder til lokalavisen. 

Skreddersydd

The Star skriver at 20 år gamle Brewster er skreddersydd for å fylle det hullet som Wilder har identifisert i Uniteds angrepsrekke. En ung, sulten spiss er nettopp hva United trenger.

Brewster scoret tre mål på Liverpools to treningskamper i Østerrike, og mange har de siste dagene tatt til orde for at han bør beholdes i Liverpool-troppen istedet for å lånes ut.

The Star skriver at Sheffield United er villige til å kjøpe Brewster, men lokalavisen innser at et lån virker langt mer sannsynlig for en spiller som mange mener har en fremtid i Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]