Neil Critchley før Anfield-returen i morgen: – Det vil bli en spesiell anledning for meg, men det handler om mer enn det

Liverpool møter League One-klubben Blackpool, ledet av Neil Critchley, til sesongens siste treningskamp lørdag 5. september.

4. sep 2020 kl 11.40 Øystein Tronstad

– De vil lære så mye fra denne kampen, det er jeg sikker på. Det er ikke så ofte at spillerne får sjansen til å prøve seg mot en motstander av så høy kvalitet. Måten de håndterer kampen på taktisk, og hvordan de forstår hverandre og jobber sammen er veldig spesielt, og det vil være en stor anledning for oss, sier Blackpool-trener Neil Critchley om møtet med sin gamle klubb til Blackpoolfc.co.uk

For 41-åringen er det ingen vanlig motstander da han var i Liverpool fra 2013, med ansvar for blant andre klubbens U18- og U23-lag. Han skrev under for Blackpool i mars.

– Det vil bli en spesiell anledning for meg, men det handler om mer enn det. Vi som gruppe, spillere og ansatte, skal møte noen utrolige spillere på en fantastisk arena.

Blackpool har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. Tidligere Liverpool-spiller Jay Spearing har forlatt klubben mens 10 nye fjes har kommet inn. Nylig sikret de seg den engelske U20-landslagsspilleren Dan Kemp på lån fra West Ham.

Sesongen startet forrige helg da de røyk ut av ligacupens første runde etter å ha tapt mot Stoke City på straffespark. I morgen ettermiddag venter Anfield.

– Det er en stor mulighet for oss til å trene og forberede hvordan vi ønsker å spille mot bra motstand. Vi ser frem til det.

Liverpool - Blackpool kan du se på LFCTV og Direktesport.no/Amediaaviser lørdag 5. september fra 16:00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]