Grujic kan bli nestemann ut. Liverpool er i samtaler med tysk klubb

Det er interesse for midtbanespilleren i Tyskland.

20. sep 2020 kl 09.27 Arild Skjæveland

Marko Grujic har vært til salgs i hele sommer. Liverpool er ikke interessert i en ny utlånsavtale for 24-åringen, og meldingen har vært at han nå skal selges eller beholdes.

Etter at kjøpet av Thiago Alcantara ble bekreftet på fredag, har veien til førstelagsspill blitt enda lenger for serberen, som aller helst skal selges.

Liverpool Echo rapporterer at han kan havne tilbake i Bundesliga. Hertha Berlin, der han har spilt på lån de to siste sesongene, er fortsatt interesserte – men nå har også en annen klubb meldt sin interesse. 

Mulighet for Champions League-fotball

Grujic skal være ønsket i Borussia Mönchengladbach – en klubb Liverpool har mye historie med. Det var klubben de røde slo da de nådde finalen i Serievinnercupen for aller første gang, i 1977.

Mönchengladbach kom på 4. plass i Bundesliga forrige sesong, og er kvalifisert til høstens Champions League. Lørdag kveld startet de sesongen med å tape 3-0 borte mot Borussia Dortmund. Erling Braut Haaland ble tomålsscorer.

Ifølge Echo har klubben vært i samtaler med Liverpool om et kjøp av Grujic. Liverpool har satt en prislapp på 20 millioner pund for spilleren.

Midtbanemannen var faktisk det første kjøpet som ble gjort under Jürgen Klopp, da han ble kjøpt fra Røde Stjerne for 5,1 millioner pund i januarvinduet i 2016.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]