– Han var et monster

Alisson var meget godt fornøyd med hvordan nødløsningen på stopperplass ryddet opp foran ham.

21. sep 2020 kl 08.36 Einar Kvande

Keeper Alisson bidro selv sterkt til å holde nullen mot Chelsea, ved å redde Jorghinos straffespark, men hadde ellers en ganske rolig dag på jobben. Mye takket være Fabinhos meget sterke innsats som makker til Virgil van Dijk i midtforsvaret.

– Han var et monster. Utrolig. Men dette er det jeg er blitt vant til å forvente av ham, skryter Alisson av landsmannen til LFCTV.

– Han er en toppspiller uansett hvor han spiller, om det er som nummer 6 eller som midtstopper. Han gjør alltid sitt beste, og kvalitetene hans gjør ham istand til å spille i flere ulike posisjoner. Han er en veldig smart spiller. Etter min mening var han banens beste spiller, legger Liverpool-keeperen til.

Det er en mening som Liverpool.no delte. Vi kåret også Fabinho til banens bestemann, og konkluderte med at en skulle tro at brasilianeren hadde spilt mditstopper hele livet. Fabinho løste oppgaven helt fortreffelig, noe han har gjort ved flere anledninger når han har måttet steppe inn på stopperplass, som da Liverpool slo Bayern München ut av Champions League for et par år siden. Da fikk Fabinho oppgaven med å holde Robert Lwandowski i sjakk, og polakken var nærmest usynlig.

Da Dejan Lovren ble solgt i sommer ble det ikke hentet inn noen erstatter, og med både Joe Gomez, Joël Matip og Billy Koumetio på skadelista akkurat nå, er det deilig for Jürgen Klopp å ha en så anvendelig spiller som Fabinho i troppen, som kan steppe inn som vikar på kort varsel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]