Hoever bekrefter at han er på vei bort

18-åringen er på vei til Wolverhampton.

19. sep 2020 kl 13.25 Arild Skjæveland

Ki-Jana Hoever bekrefter at han er på vei bort, og har lagt ut en melding på sosiale medier.

Der har han postet et bilde fra debuten sin som 16-åring mot Wolverhampton – klubben han nå er i ferd med å bli solgt til. Wolves betaler £9 millioner for forsvareren. Summen kan stige med ytterligere £4,5 millioner.

«Takk til alle i Liverpool FC som har hjulpet meg i utviklingen min de to siste årene både på og utenfor banen. Det har vært en ære å representere en så stor klubb, og å være rundt alle toppspillerne og støtteapparatet hver dag. Jeg vil aldri glemme minnene jeg skapte her» skriver han, med en hjerteemoji.

Det er ventet at overgangen vil bli bekreftet i løpet av lørdagen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]