Flere Liverpool-spillere blant favorittene: I morgen annonserer spilleforeningen de nominerte til årets spiller

Havner nok en pris hos Liverpool?

3. sep 2020 kl 16.58 Øystein Tronstad

Mens sesongen 2020/2021 kryper stadig nærmere skal den siste store prisen for 2019/2020-sesongen deles ut. Liverpool har allerede sikret seg flere gjeve utmerkelser og vil trolig ha flere navn i potten i morgen.

13:00 vil spilleforeningen slippe de nominerte til sin pris for årets spiller. Vinneren vil bli kåret tirsdag 8. september.

I fjor vant Virgil van Dijk og året før gikk prisen til Mohamed Salah. I nyere tid så har Luis Suárez, Steven Gerrard og John Barnes vunnet for Liverpool som er den klubben med flest prisvinnere etter Manchester United.

Jürgen Klopp har alt vunnet prisen som årets trener, Trent Alexander-Arnold ble årets unge spiller, Jordan Henderson fikk journalistenes pris som årets spiller, fansens pris havnet hos Sadio Mané mens Manchester Citys Kevin De Bruyne stakk av med Premier League-prisen for årets spiller.

De øvrige nominerte til Premier Leagues kåring var Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Sadio Mané, Danny Ings, Jamie Vardy og Nick Pope. De fleste tror at det vil stå mellom City-profilen og et knippe av Liverpools stjerner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]