Peter Crouch:– Jeg mener at man alltid må prøve å forsterke laget

Den høyreiste TV-eksperten mener Liverpool må forsterke.

1. sep 2020 kl 22.11 Jens Hapnes Rege

Før sommervinduet ble det snakket om at Liverpool ønsket å bolstre stallen i alle ledd, men den pågående pandemien har gjort at den økonomiske situasjonen i klubben er usikker. 

Så langt har bare venstrebacken Kostas Tsimikas kommet inn dørene, men mye kan tyde på at Liverpool ikke kan finansiere et kjøp av Thiago Alcantara, på samme måte som de ikke kunne finansiere Timo Werner.

Peter Crouch mener det er viktig å forsterke stallen, uansett hvilken situasjon et lag er i. 

Bør forsterke

– Jeg mener at man alltid må prøve å forsterke laget for å beholde stemningen på feltet, sa den høyreiste eksperten til BT Sport.

– Startelleveren er god nok til å vinne ligaen denne sesongen, men jeg synes de må forsterke andre deler av stallen. De må ikke hente inn en «galactico» fordi dette laget er godt nok, men de kunne ha signert Thiago for å åpne opp forsvar fra midtbanen. 

– En som er tilfreds med å ikke spille hver kamp, men som fortsatt er en veldig god spiller - det trenger de, forklarer den tidligere Liverpool-spissen. 

FOR DYR? Liverpool sliter med å finne midler til å kjøpe Thiago.

FOR DYR? Liverpool sliter med å finne midler til å kjøpe Thiago.

Gir treningsfeltet et løft

Crouch sier at nye signeringer gir treningsfeltet et løft, uavhengig av hvor store navn som ankommer. 

– Når en toppspiller kommer inn døren føler man at treningen får et løft. Det har ingenting å si hvem det er, det løfter bare hele stedet, nivået på trening går opp. 

– Alle ønsker å imponere den nye spilleren og sørge for at de ikke havner på benken, utdyper 39-åringen.

Den tidligere spissen, som scoret 108 mål i Premier League, mener at en signering ville gitt Liverpool-supporterne et løft. 

– Hvis han (Thiago) kommer - Champions League vinner med erfaring fra Bayern Munchen - han kan dele kunnskapen sin. 

– Det løfter treningen og løfter supporterne også. De ønsker å se noen nye ansikter komme inn dørene, selv om de ikke starter den første kampen, avslutter han om den spanske landslagsspilleren. 

Det siste vedrørende Thiago er at Liverpool må selge noen av spillerne for å kunne kjøpe midtbaneeleganten, men ifølge troverdige Christian Falk er de to klubbene i forhandlinger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]