Tottenham har kontaktet Southampton om Ings - det kan bety penger i kassa for Liverpool

Men Southampton ønsker å beholde sin angrepsstjerne.

17. sep 2020 kl 18.08 Einar Kvande

Telegraph melder at Tottenham har kontaktet Southampton angående Danny Ings, men sydkyst-klubben ønsker ikke å selge sin toppscorer.

Jose Mourinho ønsker Ings i sin angrepsrekke, men Spurs har så langt ikke kommet med noe bud på Southampton-spissen. The Saints ønsker ikke å selge sin beste spiller i dette transfervinduet.

Ings gjorde hele 22 ligamål forrige sesong. Det var nest mest i Premier League, og samme antall som Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang, og flere mål enn Harry Kane, Sadio Mané og Mohamed Salah gjorde.

Verdt like mye for Southampton som Van Dijk

Ings har mindre enn to sesonger igjen av sin kontrakt med Southampton. Sydkyst-klubben håper å få 28-åringen til å forlenge den avtalen, og mener at spissen er like verdifull for dem som Virgil van Dijk var da han ble solgt til Liverpool for 75 millioner pund.

Ings gjorde 42 prosent av Southamptons mål forrige sesong. Che Adams og Nathan Redmond var de som gjorde nest flest ligamål, med fire hver. 

Liverpool solgte Ings til Southampton for 18 millioner pund i august 2018, med ytterligere to millioner pund i bonuser knyttet opp mot antall kamper Ings spiller for The Saints.

I tillegg fikk Merseyside-klubben med en videresalgsklausul på 20 prosent, opplyste James Pearce, som den gangen jobbet i Liverpool Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]