Trent føler seg klar og i god form før sesongpremieren

Trent Alexander-Arnold har kommet skadefri og fin tilbake fra landslagsoppdrag.

10. sep 2020 kl 18.34 Arild Skjæveland

Den siste uken har Trent Alexander-Arnold spilt landskamper på Island og i Danmark med det engelske landslaget. Han startet på benken mot islendingene, men kom inn i andreomgangen. Mot Danmark startet han og spilte 86 minutter.

Årets unge spiller i Premier League kan fortelle at han føler seg i godt slag før det som skal skje lørdag kveld.

– Alt er bra. Jeg spilte 80-85 minutter med England her om dagen, og følte meg bra og i form. Jeg har ingen bekymringer eller skader etter det, så jeg føler meg bra, sier høyrebacken til Liverpoolfc.com.

Torsdag var han tilbake på Melwood for å trene med lagkameratene sine før sesongpremieren mot Leeds.

– Jeg kom tilbake på trening i dag, og er spent før helgen. Det blir en vanskelig oppgave, og mot nyopprykkede lag er det alltid litt tøft på første dag, men jeg er sikker på at vi vil være klare for det, sier han.

Klar for å starte

Alexander-Arnold er nå klar for å starte mot Leeds, og vet at spillerne må ha spilletid for å komme tilbake til sitt aller beste.

– Det er alltid slik når du stopper å spille fotball for en liten stund. Du mister den rytmen i spillet, mister litt av touchen, og du må bare bli skarpere. Det kommer med kamper og spilletid, sier han.

– Med å være involvert på trening og i kamper. Jeg er sikker på at alle guttene vil være klare, og at vi kommer tilbake til 100 prosent så snart som mulig.

– Jeg er ivrig, og ønsker å spille hver eneste kamp jeg kan. Det er ikke opp til meg om jeg spiller eller ikke, men jeg prøver alltid å være tilgjengelig for å spille, og i så god form som mulig. Jeg må sørge for at jeg restituerer meg riktig og er klar dersom jeg blir bedt om å spille. Jeg har spilt i en del kamper med årene, så det handler om å opprettholde det nivået, sørge for at du er skadefri, og kjøre på videre.

Liverpool - Leeds United spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]