– Det har alltid vært spesielt for meg å spille i denne typen kamper

Neco Williams har gode minner fra ligacupen, og i kveld håper han på nye muligheter.

27. okt 2021 kl 17.51Øystein Tronstad

– Med tanke på hva gutta har levert, spesielt i de siste ukene, ønsker vi bare å fortsette denne formen og forhåpentligvis vinne onsdag kveld, med en god forestilling, sier Neco Williams til Liverpoolfc.com.

20-åringen er en av dem som forventes å få spilletid mot Preston i ligacupen. Han var ikke med på storseieren over Manchester United, men før det ble det innhopp mot både Atlético Madrid og Watford. I sistnevnte kamp noterte Williams seg også for en målgivende.

– I slike kamper så vet du at de kommer til å entre banen med alt de har, og gi det de kan. Men vi vet at vi må være påskrudd her.

Vil vinne alle kamper

Liverpool slo Norwich 3-0 i forrige runde. Den gang gjorde Jürgen Klopp hele ni endringer på laget, og målene ble levert av Takumi Minamino og Divock Origi. Etter den sterke sesongstarten er det for øyeblikket få som kritiserer bredden i troppen.

– Hver treningsøkt vi gjennomfører er alltid som om det var vår siste. 

ROTERER TROLIG PÅ LAGET: Kostas Tsimikas og Alex Oxlade-Chamberlain var to av de mange endringene i forrige runde av ligacupen.

ROTERER TROLIG PÅ LAGET: Kostas Tsimikas og Alex Oxlade-Chamberlain var to av de mange endringene i forrige runde av ligacupen.

– Vi er så konkurranserettet og vi vil bare vinne alt. Å spille i denne type turnering vil forhåpentligvis få frem det beste i oss.

Ikke minst er ligacupen en turneringen den unge backen husker for gode minner, spesielt fra 2019.

– Jeg debuterte mot Arsenal i Carabao Cup, så det har alltid vært spesielt for meg å spille i denne typen kamper.

– Å spille for Liverpool Football Cup, da ønsker du å vinne så mange trofeer som du kan. Å vinne Carabao Cupen vil være spesielt, fordi alle de unge har fått spilletid her.

Preston - Liverpool har avspark 20:45 på V Sport 1 og Viaplay.