Skadet Williams erstattes av Woodburn

Neco Williams er blitt nødt til å trekke seg fra den walisiske landslagstroppen.

30. aug 2021 kl 13.12Einar Kvande

Det walisiske fotballforbundet melder på sine offisielle nettsider at Liverpools Neco Williams er av fire spillere som er blitt nødt til å trekke seg fra den walisiske landslagstorppen til kampene mot Finland, Hviterussland og Estland på grunn av skade.

Det sies ingenting om hvilken type skade det er som har ført til at Liverpool-forsvareren er blitt nødt til å trekke seg fra landskampene den kommende uken. Ifølge Neil Jones i Goal.com skal Williams ha fått skaden på trening i forrige uke.

Woodburn i en landslagstropp for første gang på nesten ett år

Den utlånte Liverpool-spilleren Ben Woodburn er en av de fire erstatterne som Wales har hentet inn.

Woodburn, som debuterte for Hearts da hans skotske utlånsklubb slo Dundee United 2-0 på lørdag, blir dermed tatt med i en landslagstropp for første gang på nesten ett år.

Wales reiser til Helsinki for å spille en privatlandskamp mot Finland på onsdag, før de møter Hviterussland i en VM-kvalifiseringskamp på søndag. De avslutter denne bolken med landskamper med å være vertskap for Estland neste onsdag, også det en VM-kvalifiseringskamp.