Neco Williams ønsker mer spilletidVil legge press på Trent og Robbo

Waliseren har blitt linket bort fra klubben, men er fortsatt Liverpool-spiller og ser for seg å konkurrere om backplassene.

24. jul 2021 kl 08.32Jens Hapnes Rege

Neco Williams er tilbake på Liverpools treningsleir etter å ha fått tre ukers ferie etter deltakelse i sommerens Europamesterskap. 

Waliseren har i de siste ukene blitt linket bort fra Liverpool for å få mer spilletid, men i det siste har det stilnet noe, og i skrivende stund er han fortsatt rød.

Nå ser han frem til en ny sesong, som blir svært viktig for hans del. 

Vil legge press

– Det er godt å børste av spindelvevene. Jeg føler meg bra og føler meg frisk. Jeg fikk en god pause etter EM, men jeg arbeidet hardt og holdt meg trent og ser fremover nå, sa 20-åringen til Liverpools hjemmeside etter gårsdagens treningskamp.

I 2020/21-sesongen ble det 14 kamper for førstelaget for Williams, som ønsker mer i den kommende sesongen. 

– Forrige sesong var bra for meg, men forhåpentligvis kan jeg spille mer denne sesongen. Jeg vil fortsette å legge press på Trent og Robertson, og prøve å få litt spilletid. 

DUELL: Williams har lang vei til førstelagets høyreback-plass.

DUELL: Williams har lang vei til førstelagets høyreback-plass.

Hjelper ungguttene

Den unge høyrebacken er ikke gamle karen, og det er ikke lenge siden han selv var en unggutt som prøvde å slå gjennom, men han tar seg allikevel tid til å hjelpe de yngste spillerne. 

– Det er rart å se ungguttene her, for jeg har vært vant til å være en 17 og 18-åring og komme og trene her. Jeg kommer godt overens med de unge guttene, og sånn er det for Curtis og Rhys også. Vi hjelper ungguttene og gir de råd når vi kan. 

– Alex Inglethorpe viser alle aldersgruppene at med hardt arbeid og dedikasjon er alt mulig. Vi har alle arbeidet hardt for å komme hit, og det var godt å se ungguttene spille sammen, fortalte 20-åringen. 

Nå handler det om å få mest mulig minutter i beina før alvoret begynner. 

– Pre-season er viktig, og ingenting er bedre enn å spille kamper for å forberede seg til sesongen. Jo flere kamper vi spiller, jo sterkere blir vi.