Lagoppstillingen:Kelleher får sin tredje Premier League-kamp og Klopp er irritert på BT Sport

Med de forfallene han hadde, ble lagoppstillingen til Jürgen Klopp mot Watford som forventet.

16. okt 2021 kl 12.39Einar Kvande

Med forfall fra Alisson Becker, Fabinho, Curtis Jones, Thiago Alcantara og Harvey Elliott komponerte Jürgen Klopp det samme mannskapet som leserne av liverpool.no.

Det betyr at Caoimhin Kelleher vikarierer mellom stengene, mens Naby Keita og James Milner blir partnere til Jordan Henderson på midtbanen. 

Trent Alexander-Arnold er tilbake på høyrebacken etter sin lyskeskade, mens en uthvilt og skadefri Roberto Firmino er foretrukket fremfor Diogo Jota i angrepet.

Liverpools lag: Kelleher, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Reserver: Adrian, Konate, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Jota, Tsimikas, Origi, Williams.

Firmino er i startoppstillingen til Liverpool for 250. gang i ettermiddag.

Klopp irritert på BT Sport

– Vi måtte gjøre endringer. Watford vil velge å spille enten med en forsvarsfirer eller en forsvarsfemmer. Vi får se. Spillerne har vært over hele verden. Watford har hatt mer tid enn oss til å jobbe med sine spillere. Vi får bare fokusere på oss selv, sier Klopp foran kampen.

– Det var ingen sjanse for at Alisson og Fabinho kunne spille med avspark 13.30. Hadde vi fått flyttet kampen til i kveld, hadde de kunne være her. 

– Tusen takk for at dere ordnet tidligkamp, sier Klopp sarkastisk i intervjuet med BT Sport.

– Vi vet at dersom vi ikke er klare og 100 prosent konsentrerte, så vil de slå oss. Vi er klare. Vi vil spille så godt som mulig. De har en ny trener, men vi er klare, sier midtstopper Joel Matip.

Claudio Ranieri har gjort tre endringer fra laget som tapte 1-0 for Leeds. Joshua King ble ikke skadefri i tide til kampen.