Jones kom skadet fra landslagssamling – mister Watford-kampen

Jürgen Klopp kom med dårlig nytt på dagens pressekonferanse.

15. okt 2021 kl 12.36Arild Skjæveland

Det var allerede klart at Jürgen Klopp hadde store utfordringer på midtbanen til lørdagens kamp mot Watford. Thiago Alcantara er skadet, og trenger mer tid, Fabinho spilte i Brasil i natt, og blir sendt direkte til Madrid der han skal sitte seks dager i karantene.

Vi reagerte på at Curtis Jones ikke var avbildet på treningsbildene fra torsdag, og på slutten av fredagens pressekonferanse kom Klopp med meldingen om at 20-åringen mister kampen mot Watford.

– Når vi snakker om fotballforbund. Curtis Jones kom tilbake fra England U21 skadet. Flott! Det er vanskelig å komme i kontakt med dem. De spilte mot Andorra, og det var veldig viktig at han spilte der…, sa Klopp.

Jones slet med et lyskeproblem på landslagssamling, og sto over den første kampen for den nye U21-sjefen Lee Carsley. I den andre kampen mot Andorra kom han inn som innbytter, og leverte et kjemperaid og målgivende til kampens eneste mål.

Færre alternativer

Nå er han altså skadet, og mister lørdagens kamp. Det betyr at Liverpools alternativer på midtbanen er Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Naby Keita. Han kan også vurderer å flytte Takumi Minamino ned, eller ta Tyler Morton med i troppen etter at han imponerte i ligacupkampen mot Norwich City.

Manageren har også tidligere skiftet formasjon og brukt alle sine fire angripere. Det gjorde han borte mot Manchester City forrige sesong. Alle de fire er friske.

På pressekonferansen bekreftet at han også at Trent Alexander-Arnold og Diogo Jota er skadefrie og klare til kampen.

Watford - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.