– Jeg vet ikke hvilken scoring som var best

For andre kamp på rad scoret Mohamed Salah et solomål av en annen verden.

16. okt 2021 kl 16.54Einar Kvande

Liverpools fjerde mål mot Watford var av den typen som gjør at Mohamed Salah nå snakkes om som verdens beste fotballspiller. Etter kampen ble Salah spurt av BT Sport hvilken av de to scoringene han synes var best, den mot Manchester City eller den mot Watford.

– Den mot City kanskje! Jeg vet egentlig ikke hvilken som var best, denne eller den mot City. Hver gang jeg er i feltet forsøker jeg å gi ballen til noen som kan score, eller jeg forsøker å score selv. Det handler om laget. Jeg forsøker alltid å spille for laget. Det viktigste i dag var at vi scoret flere fine mål, og at alle vi i angrepsrekka scoret. Forhåpentligvis kan vi fortsette slik, sa Salah til TV-stasjonen.

Salah ble deretter spurt om han noen gang har vært i bedre form enn nå.

– Jeg vet ikke. Jeg forsøker å gjøre mitt beste. Noen ganger har jeg ikke hellet med meg foran mål. Men jeg forsøker alltid å yte 100 prosent, og hjelpe laget. Noen ganger har jeg helllet med meg, andre ganger ikke. Men jeg føler meg trygg på meg selv for øyeblikket. Jeg føler jeg kan score mål, og hjelpe laget til å sanke poeng, noe som er det viktigste.

Vil vinne alt

Liverpool topper nå tabellen før Chelseas kamp, som starter klokken 18.30.

– Forhåpentligvis kan vi vinne ligaen, og også gå for triumf i Champions League. Det er viktig for et lag som Liverpool og en klubb som Liverpool å kjempe om alle trofeer, mener egypteren.

Liverpool tok kommandoen fra første fløytesignal mot Watford.

– Vi ønsket ikke å starte som mot City. I garderoben snakket vi om at vi måtte starte kampen bra, og det synes jeg vi gjorde.

– Alle målene var viktige. Bobby gjorde en flott jobb i dag, og scoret hat-trick, så gratulerer til ham. Sadio scoret også et fint mål. Alle målene var veldig viktige.