– For øyeblikket er det åpenbart at ingen i verden er bedre enn ham!

Etter 5-0 over Watford fikk Jürgen Klopp spørsmål om Mohamed Salah nå er bedre enn Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

16. okt 2021 kl 16.20Einar Kvande

Jürgen Kopp mener at Mohamed Salah for øyeblikket er verdens beste fotballspiller, etter at den egyptiske kongen tryllet igjen mot Watford. 

Bare to uker etter et fenomenalt mål mot Manchester City leverte Salah en scoring som var minst like god da Liverpool holdt lekestue med The Hornets. 

Dette var Salahs tiende mål for sesongen, og han leverte også målgivende til Sadio Mané.

– Salah er topp. Kom igjen, vi ser det alle sammen. Hvem er bedre enn ham for øyeblikket?

– Han er ung nok til å fortsette slik en stund til

Dette var responsen til Jürgen Klopp da BT Sport ville vite om egypteren nå er verdens beste fotballspiller.

– Det vil alltid være diskusjoner om slike ting, men vi trenger ikke å snakke om hva Ronaldo og Messi har gjort, eller hvor lenge de dominerte. For øyeblikket synes jeg det er åpenbart at det ikke finnes noen som er bedre enn Salah. Han ble ikke god over natten. Han har vært i denne formen en god stund.

– Han er også ung nok til å fortsette slik en stund til, sa Klopp.

– Prestasjonen hans var enorm. Helt enestående. Hele laget presterte godt, men Salahs prestasjon var noe for seg selv. Den supre pasningen i forkant av det første målet, og scoringen hans som var helt eksepsjonell.

– Han er i det humøret hvor han herjer i feltet. Det er bare noen få spisser som kan gjøre det han gjør, og i feltet har de mest beskyttelse. Han hadde mange spillere mellom seg og mål, men klarte å score uansett.