Spillerbørsen og folkebørsen etter 5-0 mot Watford: Full overkjøring, men har magikeren fra Egypt noen gang vært bedre?

Trioen Firmino, Mané og Salah strålte i høstsolen i London, og spesielt sistnevnte har vært utrolig den siste perioden.

Caoimhin Kelleher7

Tilnærmet arbeidsledig. Watford uten avslutning i første omgang. Det tok nesten en time før 22-åringen måtte ta og redde en ball. Det gjorde han uten problemer. Våken de få gangene han må lufte seg, og er med på notene da Ismaïla Sarr fyrer av.

Trent Alexander-Arnold8

Noen nydelige stikkere til Salah. Glimrende takling på Cucho Hernández halvveis i første omgang. Et godt comeback etter skaden, og i dag kunne han nesten vært midtbanespiller. Erstattes av Ox etter 64 minutter.

Joël Matip7

Har sammen med sin stoppermakker fullstendig kontroll på Ismaïla Sarr og Emmanuel Dennis. Mot et lavtliggende hjemmelag er Liverpools midtstoppere også offensive playmakere. Det er noe begge to behersker.

Virgil van Dijk7

Et år siden kneet røyk er Virgil tilbake med kraft, eleganse og lederskap. Pasningsfoten svinger rundt et par flotte baller, som få i troppen kan kopiere.

Andy Robertson7

Kommer på sine driv og slår innlegget som ender med 3-0. Erstattes av Tsimikas etter 64 minutter. Klar for nye oppgaver etter å ha jobbet hardt for Skottland i landslagspausen.

James Milner8

Litt unøyaktig til tider, men innsatsen er alltid på høyeste nivå med veteranen som spiller både midtbane og back. Får en flott målgivende til 2-0, et angrep han er med på å starte. Verdien hans på banen er fortsatt betydelig. Erstattes av Williams etter 83 minutter.

Jordan Henderson8

Organiserer og bjeffer på sine lagkamerater, selv om behovet ble stadig mindre denne lørdagen. En spiller som kan ha godt av å ikke ha mange landslagsminutter i beina.

Naby Keita7

Skudd i tverrligger like før hvilen, og er ikke fremmed for å smelle til. Blir dessverre litt anonym i dag, men det er heller ikke behov for at Keïta skal finne på det helt store.

Mohamed Salah9

Tryller rundt og leker seg med Watford i dag. Selvtilliten er det ingenting å si på. Det samme gjelder forarbeidet til 1-0. Kombinerer godt med Trent gjennom kampen. Stakkars Danny Rose hadde knapt tid til å puste. 4-0 er nok et kunststykke fra toppscoreren. Har han noen gang vært bedre?

Roberto Firmino9

God på små flater og rom. Fortsetter som bortebanespesial da han kombinerer, og enkelt kan sette inn 2-0 før pause. Er nok en gang på rett sted tidlig i andre omgang, og kan gjøre 3-0. Burde hatt målgivende til Mané, men får godt betalt i dag med hattrick.

Sadio Mané8

Blir servert av rekkekamerat Salah og gjør ingen feil etter den krempasningen. Blir den tredje afrikaneren som når 100 Premier League-mål. Spesielt imponerende siden han ikke tar straffespark. Involvert i 2-0 også, før han misser på nærmest åpent mål i andre omgang.

Kostas Tsimikas

Inn for Robertson etter 64 minutter. Interessert å vise seg frem offensivt mot et Watford som har resignert.

Alex Oxlade-Chamberlain

Inn for Trent etter 64 minutter. På det tidspunktet er kampen avgjort, og store deler av avslutningen minner mer om en treningskamp.

Neco Williams

Inn for Milner etter 83 minutter. Hyggelig for Neco å få minutter igjen på førstelaget. Dette var en positiv opplevelse. Får notert målgivende på 5-0.