Kaide Gordon måtte trekke seg fra landslagstroppen

Kaide Gordon er skadet, men varsler at han snart er tilbake.

7. okt 2021 kl 12.49Jens Bessesen

Kaide Gordon var i utgangspunktet med i U19-landslagstroppen til England som onsdag tapte 3-1 på bortebane mot Frankrike. Men i stedet var klubbkamerat James Balagizi kommet inn i troppen, der også Harvey Davies, James Norris og Luke Chambers er med fra Liverpool. 

Grunnen til at Gordon har trukket seg fra troppen er en liten skade. Han ble tatt av til pause da Liverpools U19-lag møtte Porto i UEFA Youth League forrige uke, og var ikke med i helgens U23-møte med Manchester United. 

Det er usikkert hva slags skade det er, men i en story-oppdatering på Instagram har unggutten lagt ut et bilde fra styrkerommet der han skriver at han snart vil være tilbake. 

Gordon fylte 17 år denne uken. I september ble han tidenes femte yngste Liverpool-spiller da han startet mot Norwich i ligacupen.