Møtte agenten i London etter kampen

Kontraktsforhandlingene med Mohamed Salah fortsetter.

17. okt 2021 kl 11.33Einar Kvande

Mohamed Salahs agent Ramy Abbas Issa er ankommet England, noe som har ført til spekulasjoner rundt kontraktsamtalene med Liverpool. Det melder Mirror.

Abbas har til daglig tilholdsted i Dubai, men han var på plass på Vicarage Road, der han fikk se sin klient gjøre nok et vidundermål. Superlativene haglet om egypteren etter kampen, og mange mener nå at han er verdens beste fotballspiller. 

– Det vil alltid være diskusjoner om hvem som er verdens beste spiller, men vi trenger ikke å snakke om hva Ronaldo og Messi har gjort, eller hvor lenge de dominerte. For øyeblikket synes jeg det er åpenbart at det ikke finnes noen som er bedre enn Salah. Han ble ikke god over natten. Han har vært i denne formen en god stund, sa Jürgen Klopp etter at hans lag vant 5-0 på Vicarage Road.

Tangerte Drogba

Salahs scoring gjør at han nå er oppe i 104 ligamål, noe som gjør ham til den mestscorende afrikaner i Premier League-historien sammen med Didier Drogba. Og det er bare et tidsspørsmål før Salah har rekorden alene. Det kan skje allerede mot Manchester United neste helg.

Både Abbas og Salah mener at Liverpool bør gi egypteren en ny kontrakt som gjenspeiler at han nå hylles som den beste spilleren i verden. 

Mirror nevner nok en gang at duoen krever en ukelønn på en halv million pund i uka, noe som tidligere er blitt tilbakevist av en rekke journalister som følger Liverpool tett. Liverpool Echo hevder kategorisk at egypteren ikke har bedt om en lønn i en slik størrelsesorden.

Partene har stått langt fra hverandre så langt i forhandlingene, og Salah har bare 20 måneder igjen av sin nåværende Liverpool-kontrakt.