– Spiller gjerne spiss eller keeper. Jeg er bare glad for å spille

Neco Williams leverte viktige bidrag foran begge mål onsdag kveld.

28. okt 2021 kl 08.44Jens Bessesen

Neco Williams spilte en imponerende kamp borte mot Preston i ligacupen onsdag. Først som høyreback, så som høyrekant. Han fikk med seg en redning på strek og var i tillegg nest siste Liverpool-spiller på begge målene. Om redningen han måtte gjøre, sier Williams følgende: 

– Jeg stod på mållinjen og tenkte at jeg hadde en god sjanse til å blokkere et eventuelt skudd. Heldigvis smalt den rett i fjeset mitt, så det ikke ble mål, sier han til liverpoolfc.com.

Når det gjelder de offensive bidragene, retter han en stor takk til spissene.

– Jeg må takke Taki og Div for de målene - de reddet meg der med flotte avslutninger. Hele laget jobbet hardt og sørget for at vi fikk seieren, sier waliseren.

Tøff motstander

Høyrebacken var imponert over Championship-laget Preston

– Vi visste det ikke ville bli lett. Preston er et godt lag. De ga oss god kamp og vi spilte ikke vår beste fotball. Men vi gjorde nok til å få seieren, sier han.

Dette var Williams sin første 90-minutter for Liverpool denne sesongen.

– Jeg synes det gikk bra. Jeg ga alt jeg hadde. Det kom litt krampe mot slutten etter en hard kamp Hele laget la ned veldig mye innsats. Jeg er bare takknemlig for at vi fikk seieren og at jeg kan bidra foran mål. 

Ny posisjon

I innhoppene mot Watford og Atletico Madrid har vi sett Williams i en ny posisjon - nemlig som høyrekant. Det var der han spilte i andre omgang mot Preston også, og det resulterte i mange bidrag offensivt. 

– Jeg hadde mye energi og var med offensivt også i første omgang. Jeg prøvde å spille så høyt oppe i banen som mulig. Conor Bradley som kom inn på høyreback er et stort talent. Jeg er fornøyd med å spille hvor enn manageren vil bruke meg. Jeg spiller gjerne spiss eller keeper. Jeg er bare glad for å spille!

I denne kampen fikk han vist frem sine egenskaper som keeper, og han fikk nesten vist at han kan være spiss også. Mot slutten av kampen fikk han en kjempemulighet. 

– Det gjorde meg rasende - jeg skulle ha scoret! Men det får forhåpentligvis skje i neste kamp, sier Williams.