To mål av Dixon-Bonner var ikke nok

Liverpool U23 måtte nøye seg med poengdeling i Blackburn i kveld.

25. okt 2021 kl 22.25Einar Kvande

Elijah Dixon-Bonner scoret begge Liverpools mål da U23-laget spilte 2-2 mot Blackburn på bortebane i kveld.

Liverpools nummer 8 scoret kampens første mål etter bare ti minutters spill i Leyland, og doblet ledelsen like før pause da han skrudde ballen i mål på strålende vis.

Dixon-Bonners første scoring kom etter høyt press fra Jarell Quansah, som vant tilbake ballen. Max Woltman tok så med seg ballen inn i feltet, og skjøt fra skrått hold. Ballen traff Blackburns keeper og Dixon-Bonner var den som reagerte raskest og satte inn returen.

Det andre målet kom på et vakkert skudd med høyrefoten, der Dixon-Bonner satte ballen flott i hjørnet.

Vertene slo imidlertid tilbake etter pause, med to mål fra Jacob Davenport, hvorav det siste kom på straffespark i det 86. minutt. Det ble dømt hands på Billy Koumetio, en meget streng avgjørelse, og Pitaluga gikk feil vei da Davenport satte straffesparket i mål.

Liverpools lag: Pitaluga, Quansah, Boyes, Koumetio, Gallacher, Bajcetic (Stephenson 80), Dixon-Bonner, Clayton, Bearne (Chambers 90), Woltman, Beck (Bradley 50).

Ubenyttet reserve: Hughes.