Henry-rekord står for fall

Mohamed Salah har scoret i Liverpools fem første bortekamper i Premier League denne sesongen. Med en ny scoring på London Stadium blir han historisk.

Salah ble den andre spilleren i Premier League-historien til å score i fem bortekamper på rad fra sesongstart. Thierry Henry gjorde det samme for Arsenal i 2001/02, men Henry klarte ikke å score i Arsenals sjette bortekamp den gangen.

Dermed tar Salah rekorden alene dersom han scorer mot West Ham i ettermidag.

Liverpool har scoret minst tre mål i hver av sine seks siste bortekamper i Premier League. De har nettet totalt 22 mål på disse seks kampene. I hele Football League sin historie er det bare ett lag som noen gang har scoret tre eller flere mål i sju bortekamper på rad i ligasammenheng. Birmingham City (da kjent som Small Heath) gjorde det mellom november 1892 og september 1893, i det som da het andredivisjon.

Har aldri tapt på London Stadium

Liverpool er ubeseiret på sine 10 siste ligakamper mot West Ham siden de tapte 2-0 på Upton Park i januar 2016. Siden den gang har de vunnet åtte og spilt uavgjort i to kamper mot The Hammers. 

Anfield-klubben har med andre ord aldri tapt på London Stadium.

De røde har vunnet 31 Premier League-kamper mot The Hammers, noe som er flere enn mot noe annet lag.

West Ham har plukket 52 poeng dette kalenderåret. Bare Manchester City og Chelsea har plukket flere.

London-laget har bare gjort fire endringer på sitt Premier League-lag denne sesongen, noe som er færrest i ligaen, og de har bare brukt 18 spillere totalt.

Så langt har de ni forskjellige målscorere, også på det området er det bare Chelsea og Manchester City som kan vise til bedre tall.

Moyes har aldri vunnet mot Klopp

David Moyes har på sju kamper som manager aldri vunnet mot Jürgen Klopp, og tyskeren har kunnet innkassere tre poeng i seks av kampene.

Michail Antonio har vært direkte involvert i ni Premier League-mål denne sesongen. Han har scoret seks og levert tre målgivende. Bare Mohamed Salah kan vise til bedre tall, med 16, etter 10 mål og seks målgivende. 

Liverpool har scoret 29 ligamål så langt denne sesongen. Den eneste sesongen de startet bedre var i 1978/79, da de nettet 33 ganger på de ti første kampene.